Matrace do postele, zdravotní matrace, latexové matrace ...

Každý prodejce nabízí široký výběr matrací. Ale je to opravdu všechno, co potřebujete pro svůj spánek? Pořídit si všechny produkty vám zabere spoustu času, v našem obchodě však ne.

V každém obchodě najdete desítky matrací. Ale jakou matraci si vybrat? Liší se zpracováním, použitým materiálem, tvarem a spoustou dalších vlastností. Cítíte se ztraceni? Nezoufejte, při výběru vám pomůže naše pomůcka: kolečko.

Vyzkoušejte si jednoduchou pomůcku - kolečko. Nejprve si na kolečku vyberte odpověď na otázku: jste muž nebo žena? Pak si vyberte stranu odpovídající vašemu věku - do 40 let / nad 40 let. Na kolečku si zvolte vaši tělesnou hmotnost a požadovanou tuhost matrace. V okénku odpovídajícímu vaší výšce najdete čtveřici matrací, které jsou nejvhodnější právě pro vás. Matrace jsou seřazeny tak, že na první, zvýrazněné pozici je vždy matrace, která nejvíce vyhovuje vašim požadavkům. Prostě ten, který bude "šitý na míru" právě vám.

V kompletní nabídce najdete kromě matrací vše, co potřebujete pro zdravý spánek i kvalitní odpočinek. Tedy nejen matrace, jak je to u ostatních prodejců, ale i rošty, anatomické polštáře, ložní soupravy, povlečení, postele, sedací nábytek a řadu dalších doplňků a příslušenství.

Pro vydatný spánek a maximální odpočinek si můžete vybrat ze široké nabídky lamelových roštů. S matracemi působí synergicky a jejich vzájemné spolupůsobení vám zaručí skutečně zdravý spánek. Určitě vás zaujme i nabídka kvalitních postelí nebo například novinka z kolekce anatomických polštářů z bio viskózně elastické pěny nebo naturálního latexu.