Je matrace kvalitní oproti ceně?

Při výběru matrace je vhodné dbát na to, jaké materiály jsou v ní použity, zda je potah snímatelný, zda je podšitý, jakou má hustotu, zda je jádro matrace vyrobeno z polyuretanové pěny, latexu nebo z jiných materiálů. Pokud je použit latex, tak jaký? Obsahuje matrace i kokosovou desku a pokud ano, jakou? Tyto faktory výrazně ovlivňují i cenu výrobku.

Všechny matrace značky Vegas jsou použitelné z obou stran, což zajišťuje maximální bezpečí během spánku. Všechny matrace mají odzipovatelný potah, který se dá velmi jednoduše vyčistit. Navíc antistatický potah "stressfree" neakumuluje statickou energii a antibakteriální potah "Lyocell Vital" zabraňuje přežívání různých roztočů, nebo plísní v matraci. Hedvábný potah "Premium", který je jak antistatický, tak i antibakteriální, reprezentuje nejluxusnější špičku mezi potahy. V matracích Vegas je použit 100%-ní, ekologicky čistý latex od společnosti ARTILAT, Belgie, o hustotě 65kg/m3. Kokosová deska je z přírodních kokosových vláken a je impregnovaná latexem o hustotě až do 100kg/m3, čímž se zvyšuje její odolnost, pružnost a prodyšnost.

Jako jádra matrací jsou použity závislé pružinové bloky "bonnel" s hustotou 112 pružin/m2, latexové bloky s hustotou 65kg/m3, nezávislé pružinové bloky TFK (256 pružin/m2), Vernestet (296 - 700 pružin/m2) a Multipocket (550 - 1100 pružin/m2). V pružinových matracích je použita nábytková síťka, která dokonale odděluje měkkou náplň od pružinového bloku. Společnost Vegas garantuje maximální kvalitu, hygieničnost a dlouhověkost svých produktů a použitých materiálů.